снимка Областна администрация - Варна Изборни книжа и материали, които са

...
снимка Областна администрация - Варна Изборни книжа и материали, които са
Коментари Харесай

Областна администрация - Варна: Първите изборни материали вече са предадени на общините

снимка Областна администрация - Варна 

Изборни бумаги и материали, които са ангажимент на Областна администрация – Варна се предават по график на представители на общините във Варненска област. Предаването им и последващото напредване до мястото на предпазване става в наличието на чиновниците на полицията и с полицейски конвой, оповестиха от администрацията на регионалния шеф.

По-късно тази седмица се чака да бъдат доставени и бюлетините за вота на 11 юли.

Областна администрация – Варна спомага на Районната изборна комисия, с която работи в положително взаимоотношение, за това тестови машини за гласоподаване и образование на гласоподаватели да доближат до допустимо най-вече хора във Варненска област. 

От през днешния ден на уеб страницата на Областна администрация – Варна, посредством особено основания банер за изборите, жителите може да видят разпространите от Централната изборна комисия графично изображение и видео клипове с инструкции за гласоподаване с машина.

В регионалната администрация е открит дежурен телефон 052688202, на който на 10 и 11 юли ще се одобряват сигнали за нарушавания, свързани с изборите. Постъпващата на тази линия информация от жителите ще бъде излъчена неотложно на способените органи.
 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР